A higiénia szakértője...

Tel.: +36-30/630-4688

8200 Veszprém, Kistó u. 25.

Hétfőtől - Péntekig: 8:00-16:00

0

4 éve

Tartson fent minőségi szolgáltatást megbízható ipari tisztítószerekkel!

A takarítás jó üzlet, mert mindenhol szükség van rá, de nem mindenki szeretné vagy tudja megcsinálni a saját ingatlana rendben tartását
 
A takarító cégek kifejezetten arra szakosodnak, hogy a megrendelőik számára kiemelkedően színvonalas szolgáltatást nyújtsanak takarítással kapcsolatban. Az ilyen cégek szolgáltatásaira szükség is van, mert egyre jobban beindul a lakáskiadás is, mint üzlet, a turizmus növekedésével a szálláskiadásban résztvevő hostelek, lakások mind folyamatosan használatban vannak. Az ingatlanpiac is aktív, a meghirdetett lakásoknak szintén szüksége van megbízható takarító csapatra. Ilyen cégből is van egy pár az országban, tehát valamivel ki kell tűnni a versenytársak közül. Ön mit tesz azért, hogy a legjobb lehessen? Szeretnénk Önnek segíteni abban, hogy a legjobbat nyújtsa ügyfeleinek, nem mással, mint ipari tisztítószerekkel!

Tudjuk, hogy a minőségi ipari tisztítószerek garmadája még önmagában nem elég ahhoz, hogy egy takarítással kapcsolatos szolgáltatást kifogástalanul végezzenek el, de mindenképpen jó alap hozzá. Akármilyen képzett, lelkiismeretes, tapasztalt is a csapata, nem mennek vele semmire, ha silány takarítószerekkel kezdenek bele a takarításba. A márkás és minőségi ipari tisztítószerekkel azonban már más a helyzet.

Az ilyen ipari tisztítószerekkel szinte magától megy a munka, nincs szükség arra, hogy plusz erőkifejtéssel próbálják meg eltüntetni a takarítók a szennyeződéseket. A zsíroldás, a fertőtlenítés, a vízkőmentesítés, a padlóápolás és bútorápolás vagy az ablakmosás szinte magától megy. Az ipari tisztítószerek összetétele, a nagy koncentrátumban jelen lévő, erős hatóanyagok felesleges súrolás, dörzsölés nélkül végzik a feladatukat, nem hagynak maguk után foltokat, karcolásokat.

Webáruházunkban óriási választék várja márkás ipari tisztítószerekből is, amikkel színvonalas takarító szolgáltatást tud biztosítani és elégedett ügyfeleket kiszolgálni. Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretne rendelni termékeinkből, lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink valamelyikén!
 
« Vissza a listához
Replica Watches
Cartier Replica Watches Cartier Ballon Bleu Replica Watches Calibre de Cartier Replica Watches Omega Replica Watches Omega Aqua Terra Replica Watches