A higiénia szakértője...

Tel.: +36-30/630-4688

8200 Veszprém, Kistó u. 25.

Hétfőtől - Péntekig: 8:00-16:00

0

Adatvédelmi tájékoztató

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ
 
A Balogh Endre E.v (továbbiakban: Adatkezelő) a honlapon található termékek eladásával kapcsolatban kezeli az érintett (továbbiakban: Megrendelő) személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében.
 
Adatkezelő csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli. Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a Megrendelőknek az általa kezelt személyes adatait.
 
Az adatkezelő székhelye: 8200 Veszprém, Kistó u. 25..
Az adatkezelő email címe: balend[kukac]balend[pont]hu
Az adatkezelő telefonszáma: 06-30/6304-688
 
Az adatkezelés jogalapja: Általános Adatvédelmi Szabályzat (2016/679 / EU )és a 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) az érintett hozzájárulása.
 
Hozzájárulás az adatkezeléshez: A Megrendelő regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.
 
Az érintettek köre: Megrendelő
 
A kezelt adatok köre: a Megrendelő által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: név, elérhetőség (telefon, email), szállítási cím. Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye: Balend Higiéniai Szakkereskedés munkatársai - cégnév. munkatársai. Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a megrendelés teljesítését követően a Megrendelő kérésére törlésre kerülnek.
 
A Megrendelő írásban kérelmezheti az Adatkezelőnél:
 tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
 személyes adatainak helyesbítését,
 személyes adatainak törlését vagy zárolását,
 tiltakozáshoz való jogát. Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a Megrendelő erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a Megrendelő kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében. Ha a Megrendelő nem elégedett az Adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.
 
Kelt: 2018.május 25.
Replica Watches
Cartier Replica Watches Cartier Ballon Bleu Replica Watches Calibre de Cartier Replica Watches Omega Replica Watches Omega Aqua Terra Replica Watches