A higiénia szakértője...

Tel.: +36-30/630-4688

8200 Veszprém, Kistó u. 25.

Hétfőtől - Péntekig: 8:00-16:00

0

4 éve

Profi tisztítószerek bútortisztításhoz


Az alapos és lelkiismeretes takarítás nem áll meg az általános feladatok elvégzésénél, hanem mindenre kiterjed. Nemcsak a padlóra és a szaniterekre, de az ablakokra és a bútorokra is.
 
A bútortisztítás is olyan tevékenység, aminek az elvégzésére rendszeresen szükség van. Ezt a rendszerességet és a vele járó gondoskodást maguk a bútorok is meghálálják idővel. Megőrzik a szépségüket, kevésbé gyorsan használódnak el és az értékükből sem veszítenek. A bútortisztítást és a bútorápolást a valódi fából készült bútorok igénylik igazán. A fa, lévén teljesen természetes anyag, nem tud úgy ellenállni a rendszeres használat okozta amortizációnak, mint például egy nem műanyag felület. A megfelelő tisztítószerekkel meg lehet hosszabbítani a bútor élettartamát, eltüntetni a kisebb sérüléseket a felületéről, élénken tartani a színeit vagy megakadályozni, hogy a fa kiszáradjon.
 
Mit értünk megfelelő tisztítószerek alatt? Olyan termékeket, amiket kifejezetten a természetes fa ápolására fejlesztettek ki, tehát az összetevőiknek köszönhetően, anélkül távolítják el a különféle szennyeződéseket, hogy a bútor anyagában kárt tennének. Nemcsak a tisztítás, de a speciális ápolás is fontos. Az olyan természetes ápolószerekkel készült termékek, mint a méhviasz, gondoskodnak arról, hogy a bútor olyan maradjon, mint amilyen újkorában volt.
 
Forduljon hozzánk bizalommal, és válogasson az általunk forgalmazott kiváló tisztítószerek közül! Ezeknek a termékeknek a teljesítményében Ön sem fog csalódni. A tisztítószerek és ápolószerek eltávolítják a port, illetve az egyéb szennyeződéseket, a kiömlött folyadékot, anélkül, hogy nyomot hagynának. A bútorok felülete ápolt, csillogó és ragyogó lesz karcolások, bemattulás nélkül. Nemcsak a fa bútorokra, de a bőr kárpitra is tudunk ajánlani speciális tisztítószereket, méghozzá kiváló ár-érték arányban. Vásárolja, és használja őket rendszeresen, annak érdekében, hogy a legjobbat hozza ki bútoraiból!
 
Amennyiben kérdése van a tisztítószerekről, lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!
 
« Vissza a listához
Replica Watches
Cartier Replica Watches Cartier Ballon Bleu Replica Watches Calibre de Cartier Replica Watches Omega Replica Watches Omega Aqua Terra Replica Watches