A higiénia szakértője...

Tel.: +36-30/630-4688

8200 Veszprém, Kistó u. 25.

Hétfőtől - Péntekig: 8:00-16:00

0

4 éve

Owen 0,75 literes hideg zsíroldó professzionális és otthoni felhasználásra egyaránt!


Otthonainkat nem elég ízlésesen berendezünk, a tisztaságon is nagy hangsúly van, főleg ha kisgyermek is van a családban. Számos hétköznapi dologgal számolnunk kell, ilyen az időjárás is, esős időben óhatatlanul behordunk a cipőtalpunkon egy kis sarat. Ha van házikedvencünk, az ő szőrét is rendszeresen össze kell söpörni, ha pedig bent lakik, akkor az alomtálca és a körülötte lévő területek külön figyelmet igényelnek. De a megszokott felmosáson, sepregetésen, mosogatáson kívül néha akad nehezebb dolgunk is, amikhez már komolyabb tisztítószereket kell segítségül hívnunk!

Egy családi ebéd mindig jó élmény, mert azokkal lehetünk akiket szeretünk, örömmel is főzünk nekik kinek-kinek a kedvencét, ám ezután jön a nagy többség által nem kedvelt rész: a mosogatás. Biztosan sokaknak ismerős a helyzet, amikor olyan vastag eltűntethetetlennek tűnő zsírréteggel találkozik akár egy tepsin is, amikor már komolyan elgondolkodik a legbéketűrőbb ember is azon, hogy inkább kidobja. Kár lenne érte, mert amikor már a hagyományos, gyengébb tisztítószerek csődöt mondanak, akkor nincs mese, be kell vetni az igazán erős zsíroldókat! Jó példa erre az Owen 0,75 literes hideg zsíroldó, ami praktikus szórófejjel van ellátva, hogy kényelmesebben és praktikusabban lehessen használni. Különlegessége, hogy a tisztítószer a létező legerősebb lúgokat, ráadásul a lehető legnagyobb mennyiségben tartalmazza, ám éppen emiatt fokozott óvatossággal kell használni! Viszont garantáltan eltűntehető vele a legmakacsabb zsír és olajfolt is, nem csak az edényekre ráégett ételmaradékok, de a csempére és tűzhelyre fröcskölt olajcseppek is. Különösen fontos tulajdonságok ezek a tisztítószernél akkor is, ha valaki egy éttermet vagy takarítócéget üzemeltet, ahol napi szinten nehezen eltüntethető koszfoltokkal kell megküzdeni.

A cégünk által kínált tisztítószerek között a napi takarítási feladatokhoz és a különlegesen erős zsíroldáshoz szükséges minden eszközt megtalál! Kérdéseivel bátran keressen minket elérhetőségeink bármelyikén, szakértő kollégáink megválaszolják őket!
« Vissza a listához
Replica Watches
Cartier Replica Watches Cartier Ballon Bleu Replica Watches Calibre de Cartier Replica Watches Omega Replica Watches Omega Aqua Terra Replica Watches