A higiénia szakértője...

Tel.: +36-30/630-4688

8200 Veszprém, Kistó u. 25.

Hétfőtől - Péntekig: 8:00-16:00

0

4 éve

A legjobb világmárkák korszerű fejlesztései segítenek otthona tisztán tartásában!

Annak érdekében, hogy a takarítási munkák precízek legyenek, a levegőt pedig ne vegyszerszag, hanem kellemes, frissítő érzet lengje be, kizárólag megbízható gyártóktól származó tisztítószereket érdemes választani! Persze száz meg száz különböző gyártó létezik, és sok ezer különféle termék lepi el a piacot, így a megfelelő választás nem is olyan egyszerű, mint azt elsőre gondolnánk. Az alábbi rövid cikkben néhány támpontot adnánk abból a célból, hogy Ön is elégedett lehessen a leendő tisztítószereivel.
 
A tisztítószerek feladata világos: ápolt, tiszta és esztétikus környezetet teremteni. Vannak esetek, amikor az első két akadályt sikerrel veszi egy termék, de a harmadikon megbukik. Ilyenkor a tisztítószeres víz úgy kezd száradni, hogy csíkokat, vagy fátyolképződést hagy maga után. Az elismert gyártóktól érkező tisztítószerek azonban egyenletesen száradnak, és sima, egységes felületet eredményeznek a padlón és csempéken, illetve a bútorokon és tűzhelyeken egyaránt.
 
A nálunk kapható tisztítószerek jelentős része ráadásul probléma nélkül beletölthető gépekbe is, így ha Ön ipari felhasználásra keres termékeket, vagy esetleg irodák, komplett irodaházak takarításával foglalkozik nap, mint nap, és nagyobb mennyiségben vásárolna termékeket, akkor is érdemes benéznie hozzánk!
 
Azt is érdemes átgondolni, hogy a száradásra váró helyiségekben kik, vagy mik fognak mozogni. Ha van esély arra, hogy gyermekek, vagy állatok járják a padlót - például lakásokban, vagy oktatási intézményekben -, akkor érdemes zöld tisztítószereket vásárolni. Ezek a szerek biológiailag lebomló, környezetbarát anyagokból állnak.
 
Egy másik fontos tanács, hogy egy konkrét feladat, például a tűzhely tisztítása esetén az univerzális szerek helyett érdemes a feladatra (ebben az esetben tehát a tűzhely tisztítására) kifejlesztett terméket választani, mert az előbbiekkel szemben az nem annyira erős és koncentrált, s kevesebb benne a veszélyes anyag.
 
A készletünkből megvásárolható tisztítószerek a legjobb világmárkáktól futnak be, és használatra készek. Kézi és gépi mosogatáshoz, ablaktisztításhoz, szőnyeg- és kárpittisztításhoz, zsíroldáshoz egyaránt fog találni színvonalas eszközöket.
 
Ne feledje: mindig minőségi tisztítószereket válasszon! Ha így tenne, akkor bátran rendeljen tőlünk! Amennyiben kérdése támadt egy konkrét termékünkkel kapcsolatban, , szakértő kollégáink várják a megkeresését!
 
« Vissza a listához
Replica Watches
Cartier Replica Watches Cartier Ballon Bleu Replica Watches Calibre de Cartier Replica Watches Omega Replica Watches Omega Aqua Terra Replica Watches