A higiénia szakértője...

Tel.: +36-30/630-4688

8200 Veszprém, Kistó u. 25.

Hétfőtől - Csütörtökig: 8:00-17:00

Pénteken: 8:00-16:00

0

ÁSZF

 
Érvényesség/Alkalmazás
Jelen feltételek a Balend Higiéniai Szakkereskedés (továbbiakban Eladó) termékeinek értékesítésére vonatkoznak, az Eladó és a Vevő közötti adásvételre érvényesek. Ezen feltételek kiegészülhetnek, illetve módosulhatnak az Eladó és a Vevő között létrejött külön megállapodásokban rögzített eltérő tartalmú és kölcsönösen elfogadott feltételekkel. A Vevő megrendelésével egyidejűleg elfogadja a Balend Higiéniai Szakkereskedés. honlapján is közzétett általános szerződési feltételeket. 

A szállítási szerződés létrejötte / Megrendelés  
 
Vevő a megvásárolni kívánt terméket írásban – interneten, e-mail, valamint szóban – személyesen, vagy telefonon is megrendelheti.   A megrendelésben Vevőnek meg kell jelölnie a megvásárolni kívánt termék pontos, a Balend Higiéniai Szakkereskedés termék/árlistájában szereplő megnevezését, kiszerelési egységét, mennyiségét. Szükség esetén Balend Higiéniai Szakkereskedés. a megrendelés pontosítására hívja fel a Vevőt.   A szerződés a Vevő által tett megrendelés elektronikus levélben vagy írásban történő visszaigazolásával, a visszaigazolásban megjelölt tartalommal jön létre.
 
Minden megrendelést munkanapon belül részletesen visszaigazolunk. Amennyiben nem kapja meg tőlünk a visszaigazolást, úgy azt kérjük haladéktalanul jelezze. Amennyiben a visszaigazoláson szereplő tételek nem egyeznek a megrendelt termékekkel úgy azt kérjük legkésőbb 1 munkanapon belül jelezze cégünknél, ezen túlmenően a megrendelés és visszaigazolás szállítási szerződésnek minősül és annak módosítására nincs lehetőség. 
 
Fizetési feltételek

Árak:     
 
Ahol máshogy nincs jelölve, ott az árak bruttó árak, az ÁFÁ-t  tartalmazzák.
A webáruházban feltűntetett árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. 

Árkedvezmények:
Általában árainkból egyedi esetekben tudunk kedvezményt biztosítani.
Akciós árainkból általában további kedvezményt nem tudunk nyújtani.   

Fizetési módok: 

A leszállított termékek árának kifizetése az Eladó által kiállított számla alapján történik. A fizetés egyéb megállapodás hiányában készpénzzel történik. A Vevő késedelmes fizetése esetén a mindenkori jegybanki alapkamat kétszeresét, mint késedelmi kamatot köteles fizetni.   A szállító jogosult a létrejött szerződéstől egyoldalúan elállni. 
 
Szállítási feltételek  
A közölt szállítási időpontok – visszaigazolással egyidejűleg történik - tájékoztató jellegűek, melyek a beszállítóink és alvállalkozóink teljesítésétől függően, valamint egyéb előre nem látható körülmények következtében módosulhatnak, ezért a késedelmesen történt szállításokért, illetve a késedelemből eredő károkért cégünk felelősséget nem vállal.
Garancia    
Az eladó az általa eladott árukra, terméktípustól függően eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt és garanciát vállal. Továbbá minden beszállítói garanciát biztosítunk vásárlóink részére. Ezekkel kapcsolatban a „Beszállítóink” menüpontban tájékozódhatnak. Reklamációt csak a fent említett garanciális esetekben áll módunkban elfogadni.    

Szállítási költség/Csomagolási költség     

A szállítási költségek a vásárlót terhelik. Ezekkel kapcsolatban a „Kiszállítás” menüpontban tájékozódhatnak.


Elállás a vásárlástól


A Vásárló az áru átvételét követő 20 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia címünkre. Ekkor a vevő által kifizetett összeget a Balend Higiéniai Szakkereskedés legkésőbb 30 napon belül köteles visszatéraíteni a Vásárlónak. A Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A Vásárlót ezen felül egyéb költség nem terheli. 
Amennyiben a vásárló megtagadja az termék átvételét, ez egyértelműen-külön elállási nyilatkozat nélkül-az elállási jog kifejezésének tekinthető.
Nem gyakorolható az elállás joga olyan termék esetén,melyet külön rendelésre szereztünk be.
 

Adatvédelem


A regisztráció és rendelés leadás során megadott személyes információkat bizalamasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át.
Amennyiben a vásárló úgy rendelkezik, töröljük regisztrációját, és ezzel adatait a rendszerből.
 

Webáruház

A webáruházban szereplő árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.