A higiénia szakértője...

Tel.: +36-30/630-4688

8200 Veszprém, Kistó u. 25.

Hétfőtől - Péntekig: 8:00-16:00

0

4 éve

Tudjon meg többet a takarítószerek lejárati idejéről!

Sokan hajlamosak arra, hogy rengeteg takarítószert halmozzanak fel háztartásukban. Ezek között több olyan bútorápoló, fertőtlenítőszer is található, amiket csak egy-két alkalommal használtak az emberek, majd teljesen feledésbe merültek, és csak évekkel később kerültek ismét előtérbe. A hosszabb ideig nem használt takarítószereket nem érdemes tovább tárolni, ugyanis a legtöbb ilyen terméknek van lejárati ideje. A szavatossági idő után használt termékeknél tapasztalható, hogy közel sem olyan hatékonyak, mint amikor az ember megvásárolta őket. A legtöbb vevő nincsen tisztában azzal, hogy a különböző takarítószerek milyen lejárati idővel rendelkeznek, ezért tanácstalanok, hogy mikor is ajánlott megválni ezektől a termékektől. Ha Ön is bizonytalan ezzel kapcsolatban, itt a lehetőség, hogy informálódjon a leggyakrabban előforduló tisztítószerek lejárati idejéről!
 
 A szódabikarbóna több háztartásban is megtalálható, mert alaposan lehet takarítani vele. A népszerű takarítószert a felbontása után minimum 6, maximum 12 hónapig lehet használni, ugyanis a termék ennyi ideig őrzi meg hatékonyságát. A különböző bútorápolók némiképp tovább, két éven keresztül megőrzik szavatosságukat. Az univerzális takarítószerek, amik tartalmaznak antibakteriális összetevőket, szintén alkalmazhatók legalább két évig. A mosogatószerek 12-18 hónapig jók, ezután már vizessé válnak. A takarítószerek közül az ecet az egyedüli, ami nem romlik meg, így ezek a termékek hosszú évek után sem veszítenek hatásukból.
 
Nem érdemes tehát a legtöbb takarítószerből jelentős mennyiségeket felhalmozni, mert az esetek nagy részében nem fogynak el, így teljesen feleslegesen költött megvásárlásukra. Ha a felsorolt szerek közül van olyan a háztartásában, amik már lejártak, bátran szabaduljon meg tőlük, majd pótolja őket választékunkból! Nálunk minden olyan takarítószert megtalálhat, ami egy háztartásban elengedhetetlen. Ha kérdései lennének a választékunkban található termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!  
 
 
« Vissza a listához
Replica Watches
Cartier Replica Watches Cartier Ballon Bleu Replica Watches Calibre de Cartier Replica Watches Omega Replica Watches Omega Aqua Terra Replica Watches