A higiénia szakértője...

Tel.: +36-30/630-4688

8200 Veszprém, Kistó u. 25.

Hétfőtől - Péntekig: 8:00-16:00

0

5 éve

Tisztítószer webáruházunkban mindent megtalál egy helyen!

Tisztítószer webáruházunkban mindent megtalál egy helyen!


Egy hotelben, étteremben kiemelt figyelmet kell fordítani a higiéniára, hiszen sokszor nem csupán a vendégek elégedettsége múlik rajta, hanem az egészségük is. Egy vendéglátó egységben komoly előírásoknak kell megfelelni higiéniai szempontból, amelyek be nem tartása súlyos következményeket vonhat maga után. Tisztítószer webáruházunkban beszerezheti a legjobb termékeket, amelyek használatával maximális tisztaságot biztosíthat!

Egy étteremben vagy szállodában sokkal több takarítási feladat van, mint egy átlagos háztartásban. Gondoskodni kell a felületek, az ételek készítéséhez használt eszközök, a vendégek által használt eszközök és tárgyak, valamint a mellékhelyiségek tisztaságáról, fertőtlenítéséről. Ezek ráadásul mind másfajta vegyszert igényelnek, nem csak az eltérő funkciójuk miatt, hanem azért is, mert mind különböző alapanyagokból állnak. Ahogy otthonunkban sem, egy étteremben sem használhatjuk ugyanazt a tisztítószert a felmosáshoz, mint a mosogatáshoz. Tisztítószer webáruházunkban mindent egy helyen beszerezhet!

Ahhoz, hogy mindennek a takarításához megfelelő eszközökkel és szerekkel rendelkezzen szállodája vagy étterme, sokféle termékre lesz szükség. Nem elhanyagolható az sem, hogy csakis igazán hatékony termékeket érdemes vásárolni, hiszen csak ezek biztosítják az elvárt mértékű tisztaságot a nagy igénybevétel mellett. Ha tisztítószer webáruházunkban vásárol, nem kell aggódnia azért, hogy milyen terméket választott. Ügyelünk rá, hogy neves gyártók leghatásosabb tisztítószereit kínáljuk, így biztos lehet benne, hogy előírásszerű használat esetén nem lesz panasz a tisztaságra!

Tisztítószer webáruházunkban hatalmas választékban talál takarítószereket, mindenféle felületre. Érdemes körülnézni, hiszen folyamatos akciókkal is kedveskedünk ügyfeleinknek!

Szeretné, ha vendégeit maximális kényelem és tisztaság fogadná? Böngésszen bátran tisztítószer webáruházunkban, és rendeljen kedvére kínálatunkból! Ha termékeinkkel kapcsolatos kérdése lenne, hívjon minket bizalommal, munkatársaink készséggel segítenek mindenben!

 
« Vissza a listához
Replica Watches
Cartier Replica Watches Cartier Ballon Bleu Replica Watches Calibre de Cartier Replica Watches Omega Replica Watches Omega Aqua Terra Replica Watches