A higiénia szakértője...

Tel.: +36-30/630-4688

8200 Veszprém, Kistó u. 25.

Hétfőtől - Péntekig: 8:00-16:00

0

5 éve

Szemeteszsákkal a higiéniáért

A legtöbben próbáljuk a környezetünket higiénikusan tartani, ügyelni a tisztaságra és a rendre. Ebben nagy szerepet játszik a hulladék összegyűjtése és megfelelő kezelése is. Sokan megelégednek azzal, hogy mindent csak bedobnak a szemetes tartályba, azonban ez így rövid időn belül gusztustalanná és kellemetlen szagúvá válik, ráadásul nehéz kitakarítani is. A probléma kiküszöbölésére ajánljuk a szemeteszsákok használatát.
 
Szemeteszsákkal könnyen tisztán tartható maga a tartály, és sokkal könnyebben üríthető is. Már ez a vékony réteg is elegendő arra, hogy megakadályozza, hogy a nehezen takarítható folyékony hulladék közvetlenül a konténerbe kerüljön. A szemeteszsák segít megőrizni a higiéniát, hiszen egyszerűen kezelhető, a száját enyhén összekötve már vihetjük is a nagyobb hulladékgyűjtőbe.
 
Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen kedvére szemeteszsákjainkból! Széles méretválasztékkal állunk rendelkezésére, hogy biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbb terméket!
« Vissza a listához
Replica Watches
Cartier Replica Watches Cartier Ballon Bleu Replica Watches Calibre de Cartier Replica Watches Omega Replica Watches Omega Aqua Terra Replica Watches