A higiénia szakértője...

Tel.: +36-30/630-4688

8200 Veszprém, Kistó u. 25.

Hétfőtől - Péntekig: 8:00-16:00

0

5 éve

Pormentes tisztaságra, tiszta felületekre vágyik? Használja a takarításhoz a papírtörlőt is!


A gyors, hatékony takarítás alapfeltétele, hogy minden szükséges eszköz meglegyen hozzá.  Praktikus eszközök nélkül nem megyünk semmire a porral, szennyeződésekkel szemben. Takarítóeszközökkel és takarítószerekkel felszerelkezve azonban minden tiszta és higiénikus lesz pillanatokon belül.

Alapvető kelléknek számít a papírtörlő is. Minden ügyfelünknek ajánljuk az ipari papírtörlők beszerzését, ha tökéletes munkát szeretnének végezni a takarítás  kapcsán. Miért érdemes ilyen kelléket is beszerezni a takarításhoz? Sokan talán úgy gondolják, hogy a papírtörlő használata felesleges vagy egyszerűen csak pazarlás, pedig a segítségével sokkal higiénikusabb felületeket hagyhatunk magunk után takarítás közben.

Amikor egy konyhapultot vagy egy fürdőszobai mosdót áttörlünk fertőtlenítővel és szivaccsal letöröljük, még nem tettünk meg mindent a tökéletes tisztaságért. Az így tisztított felületen még jócskán maradhat kosz, baktérium. Az utolsó simítást a papírtörlő használatával tudjuk elvégezni, amivel szárazra törölhetjük a nedves területeket és eltávolíthatjuk a szennyeződések maradékát. A papírtörlőn látható kosz magáért beszél.  Az eldobható papírtörlő biztosítja, hogy egyszerűen és hatékonyan takaríthassunk vele, hiszen nem kell kimosni vagy kiporolni. Ezzel csökkentjük annak kockázatát, hogy más felületet is beszennyezünk vele. Száraz portörlésre és nedves felületek szárazra törlésére egyaránt kiválóan alkalmas. Használja rendszeresen a még tökéletesebb tisztaság eléréséért! Takarítson egyszerűbben, gyorsabban, hatékonyabban, jól megválasztott termékekkel!

Forduljon bizalommal cégünkhöz, amennyiben egy helyről szeretné megrendelni a takarításhoz szükséges minőségi és professzionális takarítóeszközöket, valamint takarítószereket! Ipari papírtörlőket többféle méretben és kiszerelésben vásárolhat! Bővebb tájékoztatásért lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink valamelyikén!
 
« Vissza a listához
Replica Watches
Cartier Replica Watches Cartier Ballon Bleu Replica Watches Calibre de Cartier Replica Watches Omega Replica Watches Omega Aqua Terra Replica Watches