A higiénia szakértője...

Tel.: +36-30/630-4688

8200 Veszprém, Kistó u. 25.

Hétfőtől - Péntekig: 8:00-16:00

0

5 éve

Milyen tisztítószereket érdemes vásárolni?

Ahhoz, hogy tiszta, rendezett környezetben élhessünk, dolgozhassunk, bizony sok munkára van szükség. Nem elég időnként rendet rakni, kiemelt figyelmet kell fordítani az alapos, mindenre kiterjedő takarításra is, amelyhez különféle tisztítószerekre és eszközökre van szükség. Nézzük, melyek azok a tisztítószerek, amelyekből mindenképpen érdemes beszerezni.
 
Alapvetően minden helyiséghez, illetve felülethez másféle tisztítószer használatos. A ráírt használati utasítást érdemes pontosan betartani, mert ami egy bizonyos felületre tökéletes, az mást kikezdhet, tönkretehet, szerencsésebb esetben egyszerűen nem hat. Figyeljünk oda az esetleges hígítási előírásokra is!
Mindenképpen szükség van szanitertisztítóra, fertőtlenítőre, zsíroldóra, mosogatószerre (kézi, illetve gépi területre is). Gondoljunk a mosásra, a felmosásra és az ablaktisztításra (vagy más üvegfelületekre) is, valamint időnként érdemes a bútorokat áttörölgetni bútortisztítóval. Bizonyos felmosószerek és bútortisztítók nem csak kifejezetten tisztítási célt szolgálnak, hanem ápolnak is, így segítenek hosszú távon megőrizni a berendezések és a padló szépségét. Ezeket a tisztítószereket érdemes minden lakásba és munkahelyre is beszerezni. A szőnyeg takarítására ritkábban van szükség, de néha jó, ha azt is átmossuk szőnyegtisztítóval, amelyet használhatunk a kárpitos bútorokhoz is. Nem utolsó sorban a takarítási műveletek végére érdemes időzíteni az illatosítást is, ehhez cégünknél szintén megtalálja a megfelelő termékeket.

Ne feledkezzünk meg a kéztisztítást szolgáló termékek beszerezéséről sem! Bizonyos területeken, például vendéglátó egységekben szigorú előírások szabályozzák, hogy hova, milyen tisztítószereket szabad alkalmazni, és ez vonatkozik a kézfertőtlenítésére is.

Hatékony tisztítószereket szeretne vásárolni? Nézzen körül nálunk, nagy választékkal várjuk! Amennyiben bővebb információt szeretne kapni termékeinkről, elérhetőségeink bármelyikén szívesen segítünk, keressen fel minket!
 
« Vissza a listához
Replica Watches
Cartier Replica Watches Cartier Ballon Bleu Replica Watches Calibre de Cartier Replica Watches Omega Replica Watches Omega Aqua Terra Replica Watches