A higiénia szakértője...

Tel.: +36-30/630-4688

8200 Veszprém, Kistó u. 25.

Hétfőtől - Péntekig: 8:00-16:00

0

5 éve

Mi mindenre használható a fólia?

Az alufólia az egyik leggyakrabban használt csomagolóanyag a konyhában. Ebbe pakolunk szendvicset, ezt használjuk hússütéshez, süteménykészítéshez, vagy letakarjuk vele a hűtőbe tett ételeket. De mi mindenre használható még ezeken kívül?  Az alábbiakban bemutatjuk a fóliának néhány nem szokványos felhasználási módját.
 
• A fólia kiváló tisztítóeszköz is lehet! Ha gyúrunk belőle egy galacsint, a szenes grillsütő, vagy bogrács könnyen megtisztítható vele, hiszen hasonló lesz a dörzsiszivacshoz, ám annál puhább, és így nem karcol.
• Madárriasztáshoz keres hatékony eszközt? A fólia a megoldás! Néhány fóliadarab felakasztásával a kérdéses helyre könnyen elriaszthatjuk a madarakat.
• És nem utolsó sorban, a fóliával a vasalás is gyorsabb: Ha a ruha és a vasalódeszka közé teszünk belőle egy darabot, hővisszaverési tulajdonsága miatt gyorsabb és hatékonyabb lesz a vasalás.
 
Szeretne fóliát vásárolni kedvező áron? Nézzen körül tisztítószer webáruházunkban, nálunk megtalálja, amire szüksége van!
« Vissza a listához
Replica Watches
Cartier Replica Watches Cartier Ballon Bleu Replica Watches Calibre de Cartier Replica Watches Omega Replica Watches Omega Aqua Terra Replica Watches