A higiénia szakértője...

Tel.: +36-30/630-4688

8200 Veszprém, Kistó u. 25.

Hétfőtől - Péntekig: 8:00-16:00

0

5 éve

Különbségek a fóliák árában? Ne befolyásolják vásárláskor!


Fólia árainkat két fontos tényező határozza meg; a termékek anyagtulajdonságai és mennyisége; például az alufóliáért többet kell fizetni, mint a műanyag fóliákért, hiszen az alumínium lényegesen drágább, mint a plasztik. Ezekből a termékekből különböző mennyiség áll rendelkezésre, tehát ha többet szeretne vásárolni a fóliákból, némiképp mélyebben kell belenyúlnia a pénztárcájába.
 
A fóliák a fogyóeszközök kategóriáját erősítik, így nem érdemes a mennyiséget illetően kompromisszumot kötni. Ha gyakorta használja a mindennapokban a csomagolóanyagokat, akkor ne befolyásolják a döntését a fólia árak, ugyanis ha többet vásárol a termékekből az sokkal gazdaságosabb, ráadásul időtakarékosabb is, hiszen nem kell folyamatosan a beszerzéssel foglalkoznia.
 
Mindegyik fólia más és más feladatokat lát el, ezért nem ajánlott a fólia árak alapján döntenie. Ha masszívabb csomagolóanyagra van szüksége bármilyen tevékenységhez, mindenképp a kicsivel drágább termék mellett tegye le voksát, ugyanis, ha nem a célnak megfelelően választ, annak kára Önt fogja a legkellemetlenebbül érinteni.
 
Fólia árainkat igyekeztük a piaci viszonyokhoz képest a lehető legkedvezőbben kialakítani annak érdekében, hogy mindenki valóban az igényeinek és a körülményeinek megfelelően vásárolhasson. Bizonyos időszakokban akciókkal is találkozhat nálunk, ezért érdemes többször visszatérni hozzánk, vagy érdeklődni telefonon a közelgő kedvezményekről. Ha ezen kívül még a fólia árakkal, vagy konkrétan a termékekkel kapcsolatban kérdései lennének, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és kollégáinktól mindenre választ kaphat!
 
« Vissza a listához
Replica Watches
Cartier Replica Watches Cartier Ballon Bleu Replica Watches Calibre de Cartier Replica Watches Omega Replica Watches Omega Aqua Terra Replica Watches