A higiénia szakértője...

Tel.: +36-30/630-4688

8200 Veszprém, Kistó u. 25.

Hétfőtől - Péntekig: 8:00-16:00

0

4 éve

Higiénia egy nyomásra: adagoló rendszerek a mosdóban és a konyhában


Naponta sok vendég fordul meg vállalkozásánál, akik elvárják, hogy biztosítsa számukra azokat az alapvető higiéniai feltételeket, amiket az otthonukban is megszoktak? Attól függően, hogy pontosan milyen szolgáltatásokat nyújt a vendégeknek, látogatóknak, milyen helyiségeket üzemeltet, szüksége lehet különböző adagoló rendszerekre is.

Az adagoló rendszerek elsősorban azokon a helyeken jutnak szerephez, ahol toalett, mosdó áll a vendégek rendelkezésére, de szóba jöhet a konyhai helyiségek felszerelése is. Az adagoló rendszerek között többféle típust lehet megkülönböztetni, ezekből a webáruházunkban is forgalmazunk. Milyen adagoló rendszerekre van szüksége egy mosdónak vagy konyhának?

Először is jól ismert kiegészítőnek számítanak a folyékony szappan adagolók, valamint a mosogatószer adagolók is, amiknek a használata ma már alapvető minden intézményben, vendéglátóegységben. A folyékony szappanok, mosogatószerek használata nemcsak praktikus, de gazdaságos is, ráadásul jóval higiénikusabb is, mint a hagyományos szappanoké. Könnyedén utántölthetőek, tisztán tarthatóak, ellenőrizhető a töltöttségi szintjük is. A szappanok, mosogatószerek használata papírtörlők nélkül nem higiénikus, ezekhez a termékekhez is forgalmazunk hozzájuk illő adagoló rendszereket. A mosdókban, fürdőszobákban alapvető felszerelésnek számít a toalettpapír és a kéztörlő, az étkezésre fenntartott terekből pedig a szalvéta sem hiányozhat.

A megfelelő adagoló rendszerek megvásárlásával és kihelyezésével minden, az arra kijelölt helyiségben sikeresen be lehet tartani az alapvető higiéniai követelményeket. Az adagoló rendszerek nem egyformák, az általunk forgalmazott termékeket úgy tervezték a gyártók, hogy ne csak praktikusak legyenek, hanem be lehessen őket illeszteni az adott környezetbe, ahová állandó használatra szánják őket.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha adagoló rendszereket szeretne rendelni, mert nálunk garantáltan megtalálja a jó ár-érték arányban kapható kiegészítőket! Takarítson meg időt is a pénz mellett, és vásárolja meg egy helyről az új adagoló rendszereket, rövid kiszállítási idővel!
 
« Vissza a listához
Replica Watches
Cartier Replica Watches Cartier Ballon Bleu Replica Watches Calibre de Cartier Replica Watches Omega Replica Watches Omega Aqua Terra Replica Watches