A higiénia szakértője...

Tel.: +36-30/630-4688

8200 Veszprém, Kistó u. 25.

Hétfőtől - Péntekig: 8:00-16:00

0

5 éve

Ha azt szeretné, hogy csillogjon a konyha, használjon ipari tisztítószereket!


A jól végzett munkához szükség van különböző eszközökre is. Nem akármilyenre, hanem a célnak megfelelő eszközökre. Ez a takarításra is ugyanúgy igaz, mint bármi másra. A makulátlan tisztaság nem érhető el silány takarítóeszközökkel vagy gyenge minőségű takarítószerekkel.

Az ipari tisztítószerek segítenek a higiénikus felületek megteremtésében, amire fokozottan szükség van éttermi konyhák esetén is. A felületes takarítás itt nem elég. Az ilyen helyeken a tisztaságot és a takarítást szigorúan szabályozzák, hiszen itt ételek készülnek, amit a vendéglátó egységbe betérő vendégek fognak elfogyasztani. Sajnos egy-egy kisebb higiéniai hiba is elég lehet ahhoz, hogy az étterem végleg elveszítse jó hírét, és ez egyenlő a halálos ítélettel.

Ha igazán színvonalas ipari tisztítószerekkel takarít, akkor nem kell attól tartania, hogy koszos marad a konyha vagy konyhában bármilyen felület. Kifejezetten a takarítóeszközökre és a speciális ipari tisztítószerekre szakosodott webáruházunkban mindent megtalál ahhoz, hogy a ragyogó, baktériummentes tisztaságot fenntarthassa. Az előkészítő pult, a sütő, a tűzhely, a padló takarításához, valamint a duguláselhárításhoz, szaniter és ablaktisztításhoz, zsíroldáshoz, gépi mosogatáshoz is kínálunk ipari tisztítószereket. Ügyelünk arra, hogy olyan beszállítókkal dolgozzunk együtt, akiknek a termékeit nemcsak ismerik, de szakmai körökben is megbecsültek és népszerűek egyaránt. Ilyen a Frosch, a Tana Professional vagy a Diversey is.

Válogasson széles termékkínálatunkból és rendeljen magas minőségű ipari tisztítószereket, kedvező áron! Az ipari tisztítószerek és egyéb kiegészítők forgalmazásánál jóval többet nyújtunk ügyfeleinknek, hiszen hozzánk bátran fordulhat szakmai tanácsadásért is.  Ha kérdése van termékeinkkel, illetve szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor csak annyit kell tennie, hogy felkeres minket a weboldalunkon található elérhetőségeink egyikén részletesebb tájékoztatásért!
 
« Vissza a listához
Replica Watches
Cartier Replica Watches Cartier Ballon Bleu Replica Watches Calibre de Cartier Replica Watches Omega Replica Watches Omega Aqua Terra Replica Watches