A higiénia szakértője...

Tel.: +36-30/630-4688

8200 Veszprém, Kistó u. 25.

Hétfőtől - Péntekig: 8:00-16:00

0

5 éve

Csillogó tisztaság minőségi tisztítószerekkel!

A makulátlan tisztaság egyik előfeltétele, hogy megbízható tisztítószerekkel dolgozzon az ember. Enélkül hiába súrolunk, törölgetünk és tisztogatunk, az eredmény nem lesz tökéletes. Ha Ön is osztja ezt a nézetet, a legjobb helyen jár!
 
Forduljon hozzánk bizalommal, és legyen Ön is elégedett partnereink egyike, rendeljen tőlünk megbízható tisztítószereket! Termékeinket elsősorban azoknak ajánljuk, akik takarítással kapcsolatos szolgáltatásokat nyújtanak megrendelőiknek. Nálunk mindent megtalál, ami egy alapos és teljes körű takarításhoz kell! Nemcsak igazán imponáló termékválasztékkal büszkélkedhetünk, de valóban meggyőző minőségű tisztítószerekkel is, amelyek már számtalanszor bizonyítottak.
 
Általános takarítószerek mellett kínálunk speciális tisztítószereket például zsíroldáshoz, fertőtlenítéshez, kárpit tisztításhoz is, de fordulhat hozzánk akkor is, ha bútorápoláshoz vagy ablaktisztításhoz keres tisztítószereket.
 
Amennyiben kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!
« Vissza a listához
Replica Watches
Cartier Replica Watches Cartier Ballon Bleu Replica Watches Calibre de Cartier Replica Watches Omega Replica Watches Omega Aqua Terra Replica Watches